Teda, taková vedra jsem hodně dlouho nezažil.. Léto začalo příjemně, občas mi bylo teploučko.. Ale abych v noci spinkal skoro nahý, tak to tady ještě nebylo :mrgreen: . Proto se přes den zdržuji převážně ve vodní lázni – ať už v koupelně ve vaně nebo u dědy v bazénku. Tam je mi parádně.. na hodinách plavání jsem se naučil nebát vody a pokud mi dají kruh, tak nemám problém si vystačit sám 😆 .

Někdy vyjedeme i na výlet (když nejsou takové hice).. to jsem si takhle vyrazil s rodiči do zoo a takový slejvák, jaký nás zastihl, to jsem teda nečekal.. Já osobně jsem byl v suchu (přeci jen jsem byl za pláštěnkou v kočárku), ale taťka s mamkou měli dohromady jeden deštník, což stačilo akorát tak na pokrytí jejich hlav :mrgreen: , takže jsme zoo opustili po necelých dvou hodinách prohlídky.. Mamka mi ale slíbila, že se tam brzy vrátíme..

A taky že jo.. vyrazil jsem tam i se Šimonem a tetou Lenkou. Výlet to byl super, nejvíc utahaná byla asi mamka s tetou (přeci jen.. vetšinou tlačí kočárek na výletech taťka, teď ta těžká práce byla na mamce). Ale já a Šimon jsme si to užili báječně 🙂 . Krmil jsem malé kozy, když jsme jeli kolem plameňáků a kačenek, věděli to až u žiraf, protože jsem na celou zoo křičel ga-ga-ga.. :mrgreen: . Jen jsme byli 2x navštivit gorily, ale pokaždé byly někde schované, takže jsem malé gorilátko neviděl.. Alespon mám důvod tam jet brzy zas. Přeci ho musím vidět, dokud je tak malinkej, jako já 🙂