Sice je to již 2 týdny, ale rád bych se s Vámi podělil o zážitky a přidal pár fotek z víkendu, který měl hned 2 hlavní cíle. V pátek jsme byli pozváni na svatbu mamky kamarádky Karolíny a poté jsme strávili sobotu a neděli společně s taťkovými kolegy a kolegyněmi na Sázavském ostrově.

Mamka začala balit už ve čtvrtek a mně bylo jasné, že se něco velkého chystá. V pátek zůstal dokonce doma i taťka a pomohl mamce s balením a nakládáním do auta – to víte, já mám krámů a tak se to do auta ani všechno nemohlo vejít :). Kolem 9h jsme vyrazili a zanedlouho najeli na dálnici, to byl ale frkot. Nechápu, kam ti lidi všichni spěchají. Zanedlouho jsme sjeli z dálnice a ejhle, stojíme v zácpě. Zřejmě nějaká autonehoda, protože to všichni otáčeli a tak to otočil i taťka a jeli jsme zbytek cesty po okreskách, ještě že to taťka má projeté na kole a tak trefil až k Sedlčanům, kde na krásném Červeném Hrádku se vdávala mamky kamarádka Karolína.

Krásnější zámeček jsem ještě neviděl, no posuďte sami na fotkách. Obřad byl krátký, což mi vyhovovalo, o to více času jsme pak strávili v zámeckém parku a hlavně u kašny, která se mi také moc líbila. Pak jsem dostal baštu a vyrazili jsme na slibovaný výlet na Sázavský ostrov, ale o tom až v druhém článku.