Jak jsem již jednou sliboval, že se s Vámi podělím o fotografie z mého plaveckého kurzu, tak konečně je to tady! Plavat chodím každý čtvrtek odpoledne a na vodu už jsem si zvykl. Dříve jsem měl více modrou pusinku, ale od borůvek to nebylo, to je Vám asi jasné.. Voda se mi zdála studená, ale už jsem byl  plavat celkem popáté, takže už jsem v pohodě 😎 .  Kurz je maximálně pro šest plaváčků, ale nikdy nás tam více jak pět nebylo. Ale já jsem ve společnosti rád a pocákám každého, kdo se ke mně přiblíží.. a paní instruktorku nevyjímaje!

Už jsem se začal i potápět, napoprvé mi to šlo výborně. Heslo, které mi mamka hustí do hlavy, zabírá.. možná až moc. Mám tak rychle přichystanou hlavičku na potopení, že se teď občas i napiju a zakuckám. Ale já to vypiluji.. ještě mám před sebou asi 7 lekcí. Příští hodinu se bude potápět i mamka, i když se jí prý moc nechce, ale já jí pod tu vodu dostanu 🙂 . Krom potápětí chytáme ve vodě hračky, ale pak je zase musíme vrátit, což se mi zrovna moc nelíbí.. Plaveme v  kruhu, to taky zrovna moc nemusím. Mám tělíčko raději ponořený, než vynořený (alespoň mi není vidět ten můj pupek a pod vodou je přeci jen tepleji)..

No tak abych to shrnul, hopsáme s mamkou ve vodě, potápíme se, hrajeme si s hračkami, říkáme říkanky (teda mamka, já ještě ne), cákáme všude kde se dá, prostě paráda!

A ještě se musím pochlubit, že mám nové jídelní křesílko.. To se mi to teď baští 😛 !!!