Tak začneme hezky popořádku.. Poté co jsem oslavil 1/2 rok, musel jsem se jít ukázat k mé paní doktorce Martě na kontrolu. Váha ukazovala hezkých 6430 g a na měřícím zařízení jsem se natáhl do délky 67 cm. Rostu jako z vody, mamka nestačí měnit oblečení v mé skříni 😛 . Pak jsem dostal konečně třetí dávku hexavakcíny, takže budu mít zatím od očkování klid a moje sedínka se stačí zahojit..

Na víkend 19.-20. září jsem měl hodně plánů. V sobotu se u nás konala každoroční zahraní slavnost zvaná Babí léto, u které jsem samozřejmě nemohl chybět. Mamka s taťkou mě naložili do kočáru a vyrazili jsme směr park. Tam chodím každý den na procházku, ale tolik lidí, jsem tam v životě neviděl.. U vchodu do parku skákaly děti na nafukovacím hradu, na trampolíně.. Pak jsme navštívili zrekonstruovaný mlýn, kde bylo hodně pohádkových postav a malé děti měli uhodnout, co je to za pohádku. Já v tom ještě tak zběhlý nejsem, ale naše Milča je v tomto přeborník, takže uhodla skoro všechny pohádky. Pak si za to dala ovoce, které si namočila v čokoládové fontáně.. mňam, mňam, vypadalo to k nakousnutí. Já jsem zatím jen na příkrmech rozmixovaných na maděru, ale nestěžuji si. Pak jsme se prošili po hrázi kolem rybníka a zamířili jsme k domovu. Den byl dlouhý a já ho projezdil skoro celý v kočárku venku. Večer se mi usínalo báječně!! Hlavně jsem se těšil na neděli, to jsme měli jet do Všejan, kde bydlí teta Veronika a strejda Alan.

Možná jste se v některém z předchozích příspěvků dočetli, že moje teta Veronika čeká dvojčátka holčičky. Osud byl ale trochu krutý, a tak se narodila pouze Kristýnka. Byla moc maličká, takže skoro měsíc musela strávit v nemocnici, ale teď už je doma, takže jsme se za ní v neděli vypravili. A jelikož Lilly, Kristýnky sestřička, měla třetí narozeniny, byly to oslavy vlastně dvě. Přivítali jsme Kristýnku na světě a zároveň popřáli Lillince. Ta dostala spoustu užitečných dárečků a určitě se těší, až jí taťka s mamkou budou předčitat ty všechny pohádkové knížky, které dostala 😉 . Jinak teta Veronika pro mě připravila spoustu hraček, houpací křesílko nebo nafukovací kruh, kde jsem si mohl v klídku přečíst knížku..  Počasí se vydařilo, došlo dokonce na grilování i procházku po okolí.. byl to prostě krásný den!

No a co dalšího se událo v září? Vyklubal se mi první zoubek 😀 , vlevo dole, tak se těším na další zubový přírustek. A mamka mi sehnala narychlo kurz plavání, takže jsem byl ve čtvrtek na první lekci. Zvládl jsem to docela dobře, ale byl bych raději, kdybych měl pusu modrou od borůvek, než od zimy!  Fotečky z těchto událostí bohužel nemám k dispozici, ale časem doplním, nebojte 😎 .