Pravidelnému čtenáři jistě neuteklo, že už jsem oslavil 4 měsíce a jak jsem byl poučen na mé pravidelné prohlídce u doktorky Martičky, mohu již dostávat příkrm. Co se týká zeleninky, tak absolutním hitem je u mě mrkvička, na protější straně stojí brokolice, kterou vysloveně odmítám. Snad to chápete, ta chuť a co teprve ta barva? Ovocným přesnídávkám se vůbec nebráním a mamka mi je dává tak trochu na přilepšenou 😉 . Taky už si pomalu začínám zvykat na práci se lžičkou, ikdyž pro mě taťka musel koupit speciální, silikonovou. Prý jsem zatím nešika, tak abych si neublížil.

Příkrm ale není jediná událost, se kterou se s Vámi chci podělit. Musím se tak trochu pochválit, koupání si už začínám užívat, pomohla mi k tomu i Milči koupací žába, ve které se sedí prostě královsky. Taťka říká, že tam sedím jak paša, nevím co tím myslí, ale určitě to nebude nic pěkného, protože se tomu s mamkou smějí.

V sobotu nás pozvala babička Jarča na oběd a mamka s taťkou nejprve mysleli, že se zdržíme jen na chvíli, tak mi ani nebrali kočárek na spaní. Nakonec se návštěva trochu protáhla a na mě přišlo spaní, tak jsem si ustlal pod záclonou a mamka měla čas si alespoň trochu zadovádět s Milčou v bazénu. Mě ta voda zatím moc neláká, navíc prý byla ještě docela studená, ale léto teprve začíná …

Doma se také nenudím, hodně času teď trávíme venku na houpačce, kde se mi moc líbí a dobře se tam spinká. A pak ty návštěvy, co budu povídat: Pořád se něco děje.