Byl první máj, lásky čas …

No nevím jestli právě v tento den jsou na sebe lidi nějak hodnější, ale co vím určitě, že byť byl pátek, taťka zůstal doma. Prý je svátek práce, no paráda, budeme si hrát ve třech. Představte si, jakou měli rodiče radost z toho, že jsem chytl do ruky zeleného dráčka a trochu s ním zamával. Mamka hned musela vytáhnout foťák a prý se to musí zdokumentovat, no to je toho. Pravdou je, že tuhle hračku lidi udělali zajímavě, příjemně se to drží a pěkně to šustí. Jenom tu cedulku by mamka mohla odstřihnout, to je hned vidět, že k tomu drakovi moc nesedí.

Týden utekl jako voda a jsem zvědav, na co se taťka vymluví tentokrát, že zůstal opět doma! Svátek nezaměstnaných? V každým případě jsem rád, že si zase můžeme hrát o prodlouženém víkendu.

Tak to s tou nezaměstaností nebude až tak žhavé, taťka přišel v pondělí z práce a přinesl mi od jeho kolegů a kolegyň milé překvapení, no posuďte sami jak mi to sluší a to ještě není všechno, dostal jsem přání s vlastnoručními podpisy a příspěvek na speciální dárek. To jsem zvědav co mi mamka vybere, prý nějaké krásné hračky. Už se nemohu dočkat. Děkuji moc Všem lidičkám v Gopasu a za nějakých 15 let mě tam máte na brigádě 🙂 , ale určitě se uvidíme při nějaké příležitosti i dřív 🙂 .