Na konci dubna byly stále ještě teplé dny a tak se moji rodiče rozhodli naplánovat grilovačku, samozřejmě jsem nevěděl o co jde, než jsem zjistil, že je to normální zahradní posezení s ohýnkem, spousty kouře a podivných vůní, které mi zatím nic neříkají. Rodiče se ale náramně bavili, tak jsem je v tom nechal. Co mě ale potěšilo, že na grilovačku přišel děda Česta s babičkou Jarčou a také strejda Aleš  s tetou Evou a jejich neposednou Milčou. Teda řeknu Vám, Milču na chvíli zastavit, to prostě nejde.

Přestože jsem negriloval ani nikterak nedováděl s Milčou, nějak mě ta celá oslava zmohla a přiznám se, občas jsem si klimbnul, ale nikomu to neříkejte.

Druhý den jsem se vyspal do růžova a jak se říká, byl jsem dobře naložený. Hrál jsem si s mamkou na své hrací dece, občas mě mamka překulila na břicho, aby se ujistila, že stále umím dobře zvedat hlavičku, jakoby nevěděla, že umím a v tom to přišlo. Mamka s tatkou si na mě přichystali nějakou divnou hmotu, prý abych měl něco na památku. No opravdu nevím, co budu v dospělosti dělat s odlitkem své nohy nebo ruky, ale hádejte se s nimi, když jsou v přesile. Chvíli jsem zkusil protestovat, ale nakonec jsem podlehl. No třeba se ty odlitky někde ztratí nebo to v nestřeženým okamžiku omylem upustím a rozbije se to. To by byla sranda 🙂 .