Asi se divíte, že jsme se na měsíc odmlčel, důvod je jednoduchý, nebylo mi moc do řeči. Trápil mě kašlík a rýmička, teď už vím na co se ti chlapi pořád vymlouvají 😀 . Ale nebojte, dnešní příděl fotek stojí za to čekání.

Po návratu z hor jsme s mamkou opět navázali na naše tradiční bazénové čtvrtky, to byla paráda. A protože se mi moc líbila nalepovací zvířátka, mamka mi je koupila i k nám do koupelny. Takže se s nimi mohu hrát každý večer.

Jednu sobotu na konci ledna mamka již od rána něco připravovala, taťka taky lítal a pořád něco hledal. Pak jsem na to přišel, chystá se nějaký výlet a já výlety můžu. Tentokrát ale taťka zůstal doma a pro mamku přijela teta Katka s manželem. Tetu již znám z předchozích návštěv. Nasedli jsme do jejich auta a vyrazili na výlet. No výlet to v pravém slova smyslu nebyl, spíš návštěva, ale těch lidí a hlavně dětí, to jsem ještě nezažil. No posuďte sami na společné fotografii 😀 . Mamka si myslím dobře popovídala, já jsem se také pěkně pobavil a vyrazili jsme zpět. V autíčku jsem ale už nevydržel a pěkně jsem to zalomil.

V neděli opět výlet? Tentokrát jsme jeli navštívit tetu Veroniku, kde se slavily mamky a babičky narozeniny a také tety svátek. Prostě takové hromadné oslavy, ale hlavní cíl byla kontrola miminka. Jak už jsem psal, teta Veronika má malé miminko – Kristýnku, ale od posledně co jsem jí viděl, tak to už pěkně povyrostla, asi z ní bude velká holka. Už se těším, až si spolu budeme hrát.

Víkendové výlety mě ale trochu zmohly, a vrátil se mi prosincový kašlík, kvůli kterému mi mamka opět zrušila plavání. Ach jo a já jsem se tak těšil. Naštěstí teď už zase na plavání chodíme a dokonce 2x v týdnu, prý musíme dohnat, co jsme zameškali 😀 . Tak snad už to bude jen dobré.