Listopad utekl jako voda a já bych se s Vámi rád podělil o pár dojmů a foteček, které mi udělala mamka převážně při mých hrátkách v pokojíčku.

Co se týká venkovních aktivit, tak kromě procházek chodíme stále na plavání, kde se mi líbí čím dál tím víc. Dokonce jednou se mnou byl plavat i taťka, ale asi mu to moc nešlo, protože příště už šla zase mamka. To mně to jde celkem dobře, zvládám už potápění bez kelímku a taky si tam hrajeme s různými zvířátky a říkáme nejrůznější říkanky. Prostě paráda, mám to tam moc rád a vypadá to, že budeme chodit i do kurzu pro pokročilé, který bude startovat po novém roce.

Ostatní aktivity, jako tolik oblíbené návštěvy, výlety a nákupy jsme omezili na minimum, prý kvůli chřipkové epidemii. Zatím to musím zaklepat, i když taťka teď poslední týden prosmrkal, asi ho skolila nějaká ta podzimní rýmička. Já bych mu poradil, aby omezil pracovní aktivity a víc zůstával se mnou doma. Mohli bychom si hrát s mou mašinkou pěkně v teplíčku a žádná rýmička by si na něj netroufla 🙂 .

Závěrem bych si rád postěžoval, že mě mamka s taťkou začínají pořádně zlobit, dávají zajímavé věci čím dál výš a výš, abych na ně nemohl dosáhnout. Ale já na ně stejně vyzraju, jen počkejte!!!