Tento týden jsem měl pěkný fofry a co bylo fajn, jezdili jsme skoro pořád autem. Jízda autem je hrozně fajn, hlavně jak se všude míhají ty krajinky.. Zatím teda jezdím v autosedačce pozadu, ale za chvilku snad budu už sedět sám a mamka s tatkou mně pořídí novou autosedačku, kde budu koukat hezky po směru z okýnka a budu se smát na všechny lidi kolem :mrgreen:

Tak hned v pondělí jsme byli objednaní na kontrolu kyčlí. Byl jsem tam už potřetí, takže jsem už věděl, o co jde. Paní doktorka je moc hodná, mamka mě položila do takového kojícího polštáře, paní doktorka mně napatlala na nožičku takový studivý gel a jezdila takový přístrojem. Něco tam mamce ukazovala, prý to je nějaké jadýrko a to je v pořádku.. Na druhé nožičce jsem to měl také, takže tímto jsme epizodu s kyčlemi uzavřeli na výbornou. Teď jen pořádně nožičky posílit, abych se na nich udržel 😛 . Cestou zpátky jsme se stavili u babičky a dědy v Dubči.. Mamka mi nebrala kočárek, aby nám ho v autě nikdo neukradl, tak jsem to zalomil v cestovní postýlce.. Byl to příjemný šlofíček, načerpal jsem síly a do večera jsem byl jako motorová myš 🙂

V úterý se toho moc nedělo, to jsem si dál „voraz“ a spinkal jsem jen doma na zahradě.. Alespon prý mamka stihne nějakou domácí práci..

Ve středu jsme sbalili tašky hned dopoledne.. Trochu nám to trvalo, než jsme se vyhrabali, mám přeci jen trochu víc věcí a hlavně jsme nevědeli, jaké bude počasí. Také jsme brali kočárek.. Ta cesta se mi zdála povědomá, zase jsme jeli směr Uhříněves (jako v pondělí na kyčle), ale tam jsme nezastavili a pokračovali dál do Pitkovic.. Jupíí, konečně jsme zastavili a na dvorku nás vítala teta Lenka. Šimonek si právě dával dvacet v kočárku na zahradě, takže jsme se přesunuli do baráčku. Trochu jsme se s tím spaním vystřídali, takže když jsem se pak vzbudil i já, Šimonek už byl připravený si hrát 🙂 . Šimonek je trochu víc zvědavější než já, takže když mi prozkoumával, jak mi péruje ucho, jsem trochu zpanikařil a začal plakat.. Ale mamka říkala, že nemám být takový cimprdlík, tak já se do příště polepším. Po tom hraní nám trochu vyhládlo, takže jsme si dali obídek a vyrazili ven na procházku.. Procházka utekla rychle, v tom novém prostředí se mi moc spinkat nechtělo a jelikož už mi mamka nevzala další dávku jídla, museli jsme po procházce odjet hned domů 🙁 . Ale pozvali jsme Šimonka a tetu Lenku k nám, tak se těším, až dorazí a budeme si hrát u nás.

Ve čtvrtek jsme byli s mamkou na nákupu.. Rád se projíždím v nákupním vozíku a koukám do regálů. Tam mají takových věcí.. Až budu sám chodit a mamka s taťkou mě budou honit po obchoďáku, to bude švanda 😈 .

V pátek jsme byli opět v Uhříněvsi, tentokrát u paní doktorky Martičky. Hupsl jsem na váhu, už mám 6020 g a vyrostl jsem o půl centimetru. Pak jsem dostal zase pigáro, ale už jsem tak nebrečel, jako předtím, jelikož už jsem věděl, že to vlastně nic není. A hlavně mi mamka vzala mou oblíbenou hračku, takže jsem na tu bolest rychle zapomněl 🙂 . Za měsíc dostanu třetí a pro tento rok poslední dávku hexavakcíny a budu to mít z krku..

V sobotu jsme opět vyrazili autem na nákupy.. Ten čtvrteční byl jen takový předvoj, tentokrát jsme to vzali ve velkém (platil taťka), takže jsme měli plný košík mých dobrůtek. Mamka mi vybrala i nějaké novinky, jako banánovou a ovocnou kaši, spoustu skleniček s výborným jídlem, čajíky.. Už se těším, jak to všechno ochutnám!! I když  se nám do auta už nic nevešlo, přesto jsme nejeli hned domů, ale ještě jsme se stavili v obchoďáku s kočárky. Rodiče si potřebovali omrknout golfáče.. Vlastně vy to ještě nevíte.. budu mít nový kočárek!!! Takže se těšte na další fotečky v mém novém budoucím vozítku 😎 .

No a každý týden končí nedělí.. I na neděli si rodiče přichystali nákupy. Tentokrát to byla Ikea. Můj koš na hračky už byl plný, takže usoudili, že potřebuji něco většího . Takže mám nový „nábytek“ do mého pokojíčku.

Tak takhle vypadal můj cestovatelský týden 😉 .