Ahoj lidi, tak se opět po 2 týdnech ozývám s novinkami, které se udály od mého posledního příspěvku. Předně bych chtěl říct, že mě mamka neustále chválí, jak jsem hodný a že skoro vůbec nezlobím, no co budu povídat, snažím se, ale někdy je to těžké.

Léto se ukazuje ve své krásné podobě, teploty se skoro každý den šplhají ke 30°C a někdy i výš 🙂 . Občas jsou ty teploty až moc unavující a tak si na procházce raději zdřímnu. Když se pak z procházky vrátíme, jsem už vyspinkanej a připravenej si hrát na své hrací dece nebo na balónu. Samozřejmě pod dohledem mamky, která mě tam samotného nechce pustit, asi jí to hopsání taky baví a tak hopsáme spolu. Taky mám rád, když se mnou mamka nebo taťka létá po místnosti, obzvlášť když děláme nálety na babičku, to je taková sranda 😉 .

V sobotu jsem  oslavil 5 měsíců od mého narození a protože předpověď počasí měla být příznivá, tak mamka s taťkou pozvali dědu Petra, tetu Veroniku s manželem Alanem a sestřenici Lilly na zahradní posezení. Ani nevím, proč píši zahradní posezení, prostě znovu grilovali !!! Co ale na tom všem bylo dobré, že teta Veronika s sebou přinesla takové frkačky a když zjistili, že se mi to líbí, tak se všichni kolem mě motali a foukali a foukali. To Vám byla taková sranda, že jsem se neudržel a musel jsem se tomu smát (možná jsem se smíchy i počůral).

Posledně jsem psal, že už dostávám příkrmy a to stále platí. Prý je budu dostávat i dále, protože mi moc chutnají. Teda abych byl upřímný, na některé ty příchutě nebo spíš pachutě si musím ještě zvyknout – mám na mysli tu brokolici, tu zatím stále nebaštím. Už jsem zkusil různé masové směsi, brambory, rýži nebo špenát. Ovocné přesnídávky mám rád všechny, jen meruňky v kombinaci s banánem mi přijdou takové divné, ale myslím, že si na to také zvyknu, nebude to určině nic špatného.