Zdravím všechny návštěvníky mých stránek!

V poslední době se událo pár věcí, o které bych se s Vámi rád podělil 🙂 . Babička Jarča a děda Česťa odcestovali na letní dovolenou, takže jsme jeli s rodiči opět pečovat o jejich baráček.. Od mé poslední návštěvy (to mi bylo asi 14 dní) se tam toho hodně změnilo. Skleník je samý paprikový keř, velké okurky se pnou po špagátcích, venku je to samé rajče.. No práce až nad hlavu!

Abych tam na to nebyl sám s rodiči, společnost mi tam dělala ještě sestřenice Milča, teta Eva a strejda Aleš. Musím říct, že jsem si to tam pořádně užil.. Nebyla chvilka klidu, pořád se něco dělo. Když bylo hezky, Milča řádila v bazénu jako černá ruka. Já jsem se zatím venkovního koupání zdržel.. přeci jen jsem si s vodou ještě nepotykal. Ale pracuji na tom :mrgreen: .

Týden hlídání utekl jako voda.. Babička s dědou se vrátili z dovolené a my jsme se zase museli vrátit zpátky k nám domů. Musím říct, že všude dobře, ale doma nejlíp 😀 . Mám tu zaběhnutý režim, který se mi trochu na „dovolené“ naboural, ale teď už je všechno zase ve svých kolejích.

Mamka s taťkou mě chválí, jaké dělám pokroky.. Trénujeme držení hlavičky, už se umím převrátit na bok (sice jen na levý, ale i to se počítá), a dokonce se mi podařilo otočit z bříška na záda 😯 . Vůbec nevím, jak jsem to udělal (asi náhoda), ale prý bych se měl nejdříve naučit sám si lehnout na bříško.. No uvidíme, jak  mi to půjde. Určitě se zase brzy pochlubím 😛 .