Ahoj lidi! Tak už je mi zase o měsíc víc. Je to dobré, ještě to zvládnu ukázat na jedné ruce.

Musím říct, že počátkem června jsem zažil opět něco nového. Například jsem zjistil, že prvního června mají svátek všechny děti… A jelikož tady u nás na vesnici chtějí, aby si děti svůj den náramně užily, přichystali pro ně v zámeckém parku spoustu atrakcí. Škoda jen, že se vůbec nevydařilo počasí a mamka s taťkou mě nepustili na krok, prý si svých slavností užiji příští rok až až. No abych řekl pravdu, ani tak moc nelituju, Milča s Lilly přišly z parku úplně promočené, ale veselé a každá si držela v ruce svůj nafukovací balónek. Lilly měla delfína a Milča tučnáka, který byl větší než já. Trochu jsem se ho bál 😳 .

Počátek června byl vůbec takový deštivý, to už ten květen byl o moc lepší. Trošku mi chybějí ty krásné procházky v parku, snad se to ještě zlepší a konečně se dostaví to teplé počasí, které mi mamka pořád slibuje. V tomhle počasí své procházky většinou prospím a moc si je neužiju, proto si to musím vynahradit na hrací dece, kde už jsem objevil snad všechny zajímavé hračky a nenechám je chvilku v klidu. Nejlepší je, když se všechny najednou hýbou, to pak nevím, kam se koukat dřiv.

Taky se musím pochlubit, taťka mě při koupání už chválí, prý vypadám, že se mi to i líbí. No, já bych to takto přímo neřekl, pravdou je, že si začínám zvykat a snažím se nedělat takové caviky. No uvidíme, třeba bude mít taťka pravdu a já si svůj vztah k vodě taky najdu 😉 .