Od poslední návštěvy u Šimona se mi v mém hračkářství objevil nový kousek. Je to pejsek s šustícíma ušima, mamka mi ho posadila na hlavu, prý to bude vypadat srandovně, no já nevím. Pak jsem taky dostal od Kačky z basketu dřevěnou hračku, kterou nevím jak pojmenovat. Mám ji moc rád, dobře se to drží, umí to pěkně chrastit a ty kuličky, no prostě k nakousnutí 🙂 . Konečně si začínám své hrací chvilky mezi šlofíkama pořádně užívat, v mé hrací dece se už podruhé úplně vybily baterie a taťka řekl, že takto by to nešlo a vrazil tam dobíjecí články. Prý musíme šetřit naší přírodu, ale já vím, že spíš šetříme jeho peněženku 😉 .

Když už jsme u šetření, mamka umí taky pěkně šetřit, no posuďte sami, takový krásný oboustranný klobouček, který pro mě objednala na mimibazaru. Sice je mi zatím ještě trochu větší, ale prý se ho dočkám. Mně osobně se víc líbí ta maskáčová strana, mamce zase ta druhá se zvířátky, no jo ženský.

Na druhý den k nám přijela návštěva, byla to moc milá paní, přivezla mi dárečky. Mamka k ní mluvila jako k tetě, takže je to vlastně i moje teta, mám v těch vztazích ještě trochu guláš, ale co je důležité, že s sebou přivezla o měsíc starší holčičku než jsem já. Charlotka je moc krásná a ty kukadla, jéééé. Škoda, že se zdržela jen chvíli, už se těším až si spolu budeme hrát s mašinkama.

Tento týden u nás návštěva střídala návštěvu, v sobotu se na mě přišla podívat babička Maruška s tetou Veronikou, strejdou Alanem a jejich holčičkou Lilly. Všechny tyhle lidičky už dobře znám, takže jsem se na ně pěkně usmíval, měli z toho radost. Babička měla radost i z mého obrázku, který jí mamka s taťkou věnovali a všichni si dlouho povídali. Lilly je už velká holka a zabavila se sama a já jsem se tak trochu nudil, tak jsem si dal malého šlofíka, myslím, že si toho stejně nikdo nevšiml. Když jsem se pak vzbudil, dělal jsem jako že nic a všichni byli samý úsměv.

Druhý den návštěv nebylo konec, již od rána mamka něco chystala i taťka pobíhal po zahradě a tak jsem čekal, co se semele. A dočkal jsem se, kolem 11h přijelo auto plné nových lidiček. Postupně z autíčka vyskákala teta Katka, kterou jsem již jednou viděl, teta Péťa, teta Bára s manželem Filipem a jejich synem Kubíkem. Kubík je už velký kluk a podobně jako Milča pořád něco povídá 🙂 . Tety si mě postupně pochovaly, zřejmě nějaký jejich rituál, možná si mě chtěli převážit, ale to se mi moc nezdá, mohly by se přeci zeptat taťky, který by jim to řekl na gram přesně 🙂 . Tety s mamkou začaly něco chystat a pak jsem to pochopil, grilovačka na zahradě, tak to už znám, celkem nuda. Lepší bude když si zdřímnu! Tentokrát to ale opravdu vonělo, takže usnout byla pěkná fuška. Teta Péťa grilovala zeleninu a taťka se tam plácal s masem, prý to bylo dobré, ale stejně není nad moje mlíčko. Každopádně mezi tolika ženskými jsem se cítil dobře a už se těším, až si to někdy zopakujeme 🙂 .

Grilovací neděle se vyvedla, ale večer jsem byl už pořádně unavený, tak se mi nedivte, že jsem neměl večer náladu na focení s mamkou. Musím jí to zítra vynahradit.