Abych se přiznal, byl jsem z toho pěkně zmaten.. Přesně po týdnu, kdy jsem přijel do mého nového pokojíčku se stěhujeme. Ach jo, zrovna jsem si začal zvykat. Naštěstí mě mamka uklidnila, že se stěhujeme jen na chvilku. Babička s dědou si vyrazili na dovolenou do hor a aby nezůstal jejich dům, zahrada a slepičky na pospas zkáze, na 14 dní jsme se přestěhovali k nim.

Paráda, celý dům jsem měl na starosti, se slepičkami mi pomohl taťka a s kytičkami mamka, ale jinak jsem to tam všechno ošéfoval 🙂 . Bral jsem to tam jako dovolenou a náramně jsem si to užíval. Procházky po okolí jsem sice většinou prospal.. ale řekněte, kdo by nespal, když ho pěkně zachumlají a kolem sviští čerstvý větřík?

Během naší dovolené se mamce bohužel stala příhoda, kdy musela do nemocnice a tak jsem s taťkou doma trnul co bude dál. Naštěstí se ještě v noci vrátila, bylo mi jí moc líto, musím být na ní moc hodný. Snažil jsem se dobře baštit umělou stravu, řeknu Vám není to tak špatné, jen ty prdíci kdyby tolik nebolely!

Kdy se ale zatím neudržím a spustím s nářkem, je při večerním koupání.. no budu muset na tom ještě trochu zapracovat a snad si na tu průhlednou kapalinu taky zvyknu.