Zdravím všechny čtenáře tohoto internetového očasníku. Dovolte mi, abych se Vám představil.. právě jsem se narodil a moji rodiče mi dali jméno Vojtěch Musil. Na křestním jménu Vojtěch, které je slovanského původu (těšitel voje – útěcha vojska), se shodli oba mí rodiče. Příjmení mi naopak bylo určeno zcela logicky 🙂
Narodil jsem se dnes v 10 hod 31 min v nemocnici Na Bulovce a po narození jsem prý vážil 3420 gramů a měřil rovných 50 cm. Píši zde prý, protože právě když mě měřili a vážili, měl jsem úplně jiné starosti než se soustředit na takovéto detaily. Vždyť tady je takových nových věcí ke koukání.
Mamka i tatka byli hodně unaveni a tak jsem je raději nechal odpočinout a sám jsem si taky na chvilku schrupnul. Když jsem se pak odpoledne vzbudil, byl už jsem někde jinde a kolem se pohybovali noví lidičky..  Aha tak to je moje babička a dědeček. Tak to je paráda, ukážu jim co umím.
Odpoledne uteklo jako voda a mě na noc odvezli na pozorování, prý aby si mamka pořádně odpočinula. No to byla ale noc, už abych byl zpátky u maminky. Ráno ve čtvrt na šest jsem se dočkal.. Ukážu mamce, jaké budu hodné dítko a že se mnou bude jen legrace.
Co se to děje na chodbě? Aha to budou asi ty navštěvní hodiny, o kterých se tu všude mluví.. a koho to taťka vede? Juchuuu, já mám ještě jednu babičku, no není to paráda.